Bouwkavels en nieuwbouwprojecten.

Geniet in je tuin van de heerlijke rust, prachtige uitgestrekte weilanden en de beroemde Friese meren en waterwegen. In Friesland woon je groot, vrij en dichtbij de natuur. Houd je van wonen in de stad? Dompel jezelf dan onder in de vele gezellige steden en dorpen en ontdek jouw ‘thús’  (thuis). Wat je ook zoekt. In Súdwest-Fryslân is het gewoon heerlijk wonen.

graafmachine

Zelf een huis bouwen?

Wil je een eigen huis bouwen? In gemeente Súdwest-Fryslân kan dat! Of je nu een grote kavel zoekt met veel land of juist een kleiner plekje in of vlakbij een stad. Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte bouwkavel. Bekijk Wonen in Súdwest-Fryslân en vind alle huidige vrije kavels in onze gemeente.

Ontdek alle nieuwbouwprojecten.

Kom wonen in één van de vele sfeervolle en karakteristieke nieuwbouwprojecten in Súdwest-Fryslân. Bekijk alle actuele projecten op Wonen in Súdwest-Fryslân. Van moderne twee-onder-een-kapwoningen in de binnenstad van Sneek tot comfortabele vrijstaande woningen in een van onze waterrijke dorpen.

Vragen?

Heb je vragen over het kopen van een kavel of het bouwen van een woning in deze gemeente? Of wil je meer weten over de nieuwbouwprojecten? Neem dan contact op met Wonen in Súdwest-Fryslân.