Bouwkavels en nieuwbouwprojecten

Geniet in je tuin van de heerlijke rust, prachtige uitgestrekte weilanden en de beroemde Friese meren en waterwegen. In Friesland woon je groot, vrij en dichtbij de natuur. Houd je van wonen in de stad? Je kunt in onze gemeente terecht in veel gezellige steden en dorpen. Waar je ook naar zoekt: in Súdwest-Fryslân is het heerlijk wonen.

Zelf een huis bouwen?

Wil je een eigen huis bouwen? In onze gemeente kan dat! Of je nu een grote kavel zoekt met veel land of juist een kleiner plekje in of vlakbij een stad. Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte bouwkavel. Ga naar het thema Wonen in Súdwest-Fryslân en vind alle huidige vrije kavels in onze gemeente.

Ontdek alle nieuwbouwprojecten

Kom wonen in één van de vele sfeervolle en karakteristieke nieuwbouwprojecten in Súdwest-Fryslân. Bekijk alle actuele projecten op Wonen in Súdwest-Fryslân. Van moderne twee-onder-een-kapwoningen in de binnenstad van Sneek tot comfortabele vrijstaande woningen in een van onze waterrijke dorpen.

Vragen?

Heb je vragen over het kopen van een kavel of het bouwen van een woning in deze gemeente? Of wil je meer weten over de nieuwbouwprojecten? Voor meer informatie kun je terecht op het thema Wonen in Súdwest-Fryslân.

Je kunt met al je vragen contact met ons opnemen via telefoonnummer 14 0515. Je kunt ook je gegevens achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Zie ook