Nieuws

Wil jij op de hoogte blijven en het laatste nieuws ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief .

Terugkijken webinar: Je bedrijf (beter) online zichtbaar

De meeste winkels en de horeca zijn weer helemaal op slot. Daardoor is het als lokale ondernemer extra belangrijk om online zichtbaar te zijn zodat klant ook online of telefonisch bij jou kunnen bestellen. Juist voor die ondernemer organiseren wij op 19 januari een gratis Webinar: je bedrijf (beter) online zichtbaar maken.

Lees meer >

Column wethouder Mirjam Bakker

Vorige week overviel me een gevoel dat het midden hield tussen teleurstelling en machteloosheid. Dat was toen de pas aangetreden regering ons vroeg om nog even vol te houden. Natuurlijk hield ook ik er rekening mee dat er minder versoepelingen zouden komen dan we met z’n allen hadden gehoopt. Toch baalde ik, want er was nog steeds geen goed nieuws voor de culturele sector, die mij als wethouder cultuur zeer na aan het hart ligt.

Lees meer >

Politieke partijen maken zich klaar voor de verkiezingen

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De politieke partijen bereiden zich al een tijdje hierop voor. Zo werken ze deze periode aan het maken van de StemWijzer. Vanaf half februari kan deze je helpen om een goede keuze te maken in het stemhokje. Ook zullen de partijen zich voorstellen in een Verkiezingskrant die begin maart verspreid wordt in de gemeente.

Lees meer >

Inspraakavonden Friese IJsselmeerkust

Voor de komende 30 jaar zijn wensen en ambities geformuleerd voor de Friese IJsselmeerkust. Tijdens vier online inspraakavonden bespreken we deze wensen en ambities met u en delen we projecten die al in voorbereiding zijn. Meld je aan en praat mee!

Lees meer >

Gepubliceerd op