Contact

Bedrijfspand of bedrijfskavels

Ben je ondernemer en op zoek naar een bouwkavel op een bedrijventerrein? Deze bedrijfskavels worden vaak door de gemeente uitgegeven. De beschikbare kavels vind je (indien van toepassing) op deze pagina.

Ben je op zoek naar een bestaand bedrijfspand in onze gemeente? De panden die door de gemeente worden verkocht of verhuurd, vind je (indien van toepassing) op deze pagina. Zoek je een ander pand? Kijk dan ook eens op de website van Funda in business.

Lees hieronder verder.

bouwtekening bedrijventerrein

Bedrijventerrein De Hemmen, Sneek

Op Bedrijvenpark De Hemmen 2 is een bedrijfskavel beschikbaar aan de Wagenmakersstraat 6, 8601 VA in Sneek (kadastraal bekend: Sneek H 390). De kavel heeft een oppervlakte van 4996 m2  en ligt aan de doorgaande straat, naast een brede groenstrook.

Lees meer>>

Te huur

Aan de 1e Woudstraat 57 in de wijk Sperkhem in Sneek, vind je de goed onderhouden voormalige basisschool Master Sperkhem. De locatie ligt net buiten de stadsgrachten van Sneek. Gemeente Súdwest-Fryslân wil een gedeelte van deze locatie bedrijfsmatig gaan verhuren.

Lees meer>>

Voorwaarden bestemmingsplan

Bij gebruik van het bedrijfsterrein ben je gebonden aan voorwaarden. Deze voorwaarden zijn vastgelegd in het bestemmingsplan. De voorwaarden verschillen per terrein of bedrijvenpark. De belangrijkste voorwaarden in het bestemmingsplan zijn over het algemeen:

  • Milieubelasting van de bedrijfsactiviteiten;
  • De omvang van de bebouwing ten opzichte van de oppervlakte van de bouwkavel;
  • De soort werkgelegenheid. Werk voor specialisten die van buitenaf moeten komen, krijgen meestal een lagere waardering dan werk dat geschikt is voor een deel van de lokale werkzoekenden.

Meer weten?

Kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je meer weten over de beschikbare bedrijfskavels of bedrijfspanden? Neem dan contact op met één van onze Accountmanagers. Zij helpen je graag verder. Je kunt ook een e-​mail sturen naar ondernemen@sudwestfryslan.nl.