Lianne van der Wal-Dijkstra

Telefoon: 06 519 577 39
E-mail: dijkstra.lianne@gmail.com

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of een partnerschap aan, wat leuk! Graag wil ik jullie helpen om er een onvergetelijke dag van te maken!

Mijn naam is Lianne van der Wal – Dijkstra en ik kom uit Workum. Ik ben getrouwd met Berend. Samen hebben wij 2 dochters en een zoon: Lizzy, Lara en Cas. Ik ben werkzaam op het kantoor van een klein bouwbedrijf en run met een aantal vrijwilligers een café in Workum. Het worden van trouwambtenaar stond al jaren op mijn bucketlist. Een droom die uitkomt en een enorm eervolle functie.

Maar genoeg over mij. Jullie staan centraal.
Elke ceremonie is uniek, elk verhaal van een stel is anders. Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij jullie thuis, in het gemeentehuis of op de trouwlocatie. Jullie voorkeuren, voorbeelden van hoe jullie het voor je zien of hoe juist niet, kunnen jullie dan allemaal aangeven.

Mochten jullie het nog niet helemaal weten? Ook geen probleem, dan heb ik natuurlijk altijd tips! Ceremonies kunnen zo groot of klein, formeel of informeel worden als jullie zelf willen! Niets is te gek, ik sta overal voor open.

Ik ben elke dag van de week beschikbaar en spreek Nederlands, Engels en Fries. Mochten jullie graag een quote in een andere taal horen, dan wil ik dit altijd met jullie hulp leren. Of een aanwezige geliefde mag dit natuurlijk ook altijd uitspreken!

Jullie mogen van mij verwachten dat ik een professionele en ontspannen ceremonie zal opzetten. Een ding minder om je zorgen over te maken voor de grote dag!

Heel veel succes, en vooral veel plezier, met het plannen van jullie grote dag! En hopelijk tot ziens!

Zie ook