Ale Ypma

Telefoon: 0655 358 188
E-mail: aleypma57@gmail.com

Liefde tussen twee mensen is eigenlijk het mooiste dat er is.

De mooiste dag van jullie leven! Daar gaat het om. Of je nu kiest voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap. Jullie beiden mogen stralen, in het bijzijn van je familie en je vrienden. Samen stappen jullie in het huwelijksbootje en beginnen jullie aan een heel bijzondere reis. Wat is er dan mooier dan wanneer jullie ‘bootje’ mooi ‘zeewaardig’ is opgetuigd.

Liefde tussen twee mensen is eigenlijk het mooiste dat er is. Het is mijn overtuiging dat het zoveel meer van betekenis is, wanneer we in de relatie zoeken wat ons verbindt, dan wat ons zo verschillend maakt. Je hoeft niet in elkaar op te gaan. Je mag zijn wie je bent, in de liefde elkaar omarmen en in de verschillen elkaar respecteren. Bij die keuze voor een leven samen, wil ik jullie graag als trouwambtenaar een mooi startmoment meegeven.

Met elkaar beginnen we met de voorbereiding van dat bijzondere moment waarop jullie elkaar trouw beloven. Dat begin voor mij is het gesprek met jullie beiden. Daarbij hoor ik graag over jullie levens, wat is belangrijk, wie je dierbaren zijn. We bespreken ook specifieke wensen. Samen nemen we door wat wel en wat niet aan de orde moet komen. Nogmaals, het is jullie dag, het is jullie feest.

Een huwelijk of partnerschap heeft natuurlijk wel een officieel lijstje dat met jullie Ja-woord wordt bekroond. Maar dat weerhoudt mij er niet van om er een vrolijk, feestelijk en voor jullie een onvergetelijk moment van te maken. Dat mag in het Nederlands, in het Fries of in het Engels.

Wil je snel weten of ik op jullie geplande trouwdatum beschikbaar ben, bel gerust of stuur een berichtje via WhatsApp of sms.

Zie ook