Opening Fries Doortrappen-seizoen

Gepubliceerd op in Nieuws.

Woensdagochtend 13 april is de opening van het Friese Doortrappen-seizoen. Het programma Doortrappen heeft als ambitie om ouderen tot hun 100ste veiliger te laten fietsen. In 16 gemeenten trappen we het Friese Doortrappen-seizoen af. In gemeente Súdwest-Fryslân doen we dat met een fietstocht onder begeleiding van medewerkers van de gemeente, buurtsportcoaches en fervent fietser Piet Sijpersma. Tijdens de tocht krijg je informatie over veilig blijven fietsen. Doe je mee?

Fietstocht

We fietsen de Doortraproute Sneek – Noord <invoegen link https://www.frieslandbeweegt.frl/doortraproute-sneek-noord.php >. Die is 18 km lang en gaat langs het Sneekermeer, over mooie groene en ruime paden. Geef je op, om mee te doen. We verzamelen in de foyer van het Bestjoershûs (Markstraat 1, Sneek). Wethouder Mirjam Bakker geeft daar om 10.00 uur het startsein voor de fietstocht. Tussen 12.00 en 12.30 uur zijn we terug bij het Bestjoershûs. Dan is er nog even tijd om na te praten onder het genot van een verzorgde lunch.

Opgave

Trap je mee? Je kunt je opgeven via verkeer@sudwestfryslan.nl. Graag onder vermelding van je naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. Als je iemand meeneemt, dan ontvangen we ook graag zijn of haar gegevens. Na de opgave ontvang je meer informatie over het programma. Meld je snel aan, want er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Graag tot 13 april!