Isolatiegids en isolatieactie

De Slimme Isolatiegids en de isolatieactie

Gepubliceerd op in Duurzaam, Nieuws.

Deze week ligt misschien wel De Slimme Isolatiegids op jouw deurmat. Daarin staan allerlei tips en adviezen hoe je je woning beter kunt isoleren en ventileren. Want door goed te isoleren kun je energie en geld besparen. Wil je ook isoleren en is je woning gebouwd voor 1987? Dan kun je meedoen aan onze isolatieactie.

Bekijk de isolatiegids

De isolatieactie

Heb jij een woning van het bouwjaar 1987 of eerder? Dan kun je meedoen aan de isolatieactie. Deze inkoopactie is voor de volgende isolerende maatregelen:

  • spouwmuurisolatie
  • vloer- en bodemisolatie
  • dakisolatie

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je op tijd in via swf.frl/isolatie-actie. Dat kan van 8 mei t/m 30 juni 2023.
  2. Een vakman neemt contact met jou op en maakt een afspraak om jouw woning te bekijken. Vervolgens ontvang je vrijblijvend een offerte.
  3. Een regionaal installatiebedrijf isoleert jouw huis.

Online informatieavond terugkijken

Wil je meer weten over woningisolatie en de isolatieactie?

Bekijk de online informatieavond

Heb je vragen?

Neem bij vragen contact op met de helpdesk van Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl/contact of bel 0515 -209 010.

Veelgestelde vragen

Helaas is het niet mogelijk om achteraf gebruik te maken van de actie, als je al isolatiematerialen hebt aangeschaft. Wij kunnen achteraf geen actiekortingen bedingen bij de installateurs.

Met verschillende installateurs wordt een aanbod gedaan die in overeenstemming met de markt is. De actie richt zich vooral op een goede doorloop en offertes van de diverse installateurs.

In de voorwaarden van de desbetreffende installateur staat een datum vermeld, tot wanneer je een akkoord kunnen geven op de offerte.

Als je deelneemt aan deze actie moet je hier zelf voor zorgen. Duurzaam Bouwloket kan je hierbij helpen.

Met de Energiebespaarlening van het warmtefonds is dit mogelijk. Laat je goed informeren over de voorwaarden en de opbrengsten. Bezoek hiervoor de website van het Warmtefonds of bel met 088 60 69 700.

Isolatiemateriaal