Piety Bijkerk

Telefoon: 06 308 943 43
E-mail: petronella_b@live.nl

Beschikbaarheid: alle dagen in de week

"Vier het leven en vier jullie liefde."

Een bijzonder moment in jullie leven.. jullie gaan trouwen!  Het korte woordje "ja" is zo gezegd, maar het heeft wel hele bijzondere gevolgen. Reden genoeg om er een mooi feest van te maken!

Mijn naam is Piety Bijkerk, samen met m’n man en onze hond Luna woon ik in ‘t mooie stadje IJlst, vlakbij Sneek. Ik ben beppe  (oma) van 4 prachtige kleinkinderen.

De trouwceremonie is het persoonlijkste moment van je bruiloft. Belangrijk is dat het ook een écht onvergetelijk moment wordt!  Het is voor mij heel erg bijzonder dat ik hier een bijdrage aan mag leveren. Een moment waar jullie nu naar uitkijken maar later met warme gevoelens aan terugdenken.

Een persoonlijke ceremonie waarin jullie centraal staan met de mensen die voor jullie belangrijk zijn. Betrokken, spontaan, enthousiast, liefdevol, informeel en humor zijn woorden die mij omschrijven. De toespraak, in het Fries of Nederlands, is persoonlijk en in interactie met jullie en jullie gasten. Samen wil ik graag inhoud geven aan dit bijzondere moment en kom daarom ook graag met jullie kennismaken!

Misschien tot ziens!