Bekendmakingen.

Wij vinden het belangrijk om jou als onze inwoner op de hoogte te houden van alle omgevingsvergunningsaanvragen en verleende omgevingsvergunningen binnen onze gemeente. Daarom publiceren wij alle bekendmakingen online via officiële bekendmakingen. Onder een omgevingsvergunning vallen activiteiten als (ver)bouwen, kappen, milieu, monumenten, natuur en ruimte.

Algemene informatie

Ben je bij de bekendmakingen een vergunning tegen gekomen waar je graag meer over wilt weten? Dan kan je een dossier inzien. Je kan alleen een omgevingsvergunning inzien als het openbaar is, dus als er een definitief besluit op genomen is.

Inzien bij gemeenteloket Bolsward

Wil je een dossier bekijken in Bolsward, dan moet je eerst een afspraak maken. We bewaren het dossier namelijk in Sneek.

Inzien bij gemeenteloket Sneek

Tijdens openingstijden kan je een dossier bekijken. Wil je niet te lang wachten? Maak dan van te voren een afspraak. Dan zorgen wij dat het dossier al voor je klaar ligt.

Er zijn op dit moment geen documenten ter inzage.

Alle gemeentelijke verordeningen en regelgevingen vind je op Overheid.nl. Vul je postcode of de gemeentenaam in en je krijgt een overzicht van alle gemeentelijke verordeningen en overige relevante wet- en regelgeving.