Osingahuizen

Gelegen aan het water in het pittoreske Osingahuizen, bevindt zich een voormalig kaaspakhuis en scheepswerf uit de jaren ’20. Dit karakteristieke gebouw, ooit een spil in de regionale zuivelproductie, krijgt een nieuwe bestemming.

Lees meer >

Easterein – Branjewâl

Projectontwikkelaar Buro Kok uit Bolsward heeft een plan ingediend voor de bouw van twee vrijstaande en drie geschakelde woningen op de locatie van het oude pompstation (achter de Skoallestrjitte) in Easterein.

Lees meer >

Wommels – Bogerman college

Het schoolgebouw aan de Walperterwei 8 in Wommels (Bogerman college) is sinds 2018 niet meer in gebruik als onderwijslocatie. De gemeente wil op deze locatie woningen voor de doelgroep jongeren (starters) realiseren.

Lees meer >

Sneek – Tinga

Er liggen plannen om op huidige Jumbo locatie 22 woningen en daarnaast 32 tot 40 zorgwoningen voor Talant te realiseren.

Lees meer >

Sneek – It Skûlplak

Het plan van WoonFriesland bestaat uit de bouw van 19 woningen op de begane grond en 45 appartementen aan de Dr. Kuyperlaan, de Goeman Borgesiuslaan en de Troelstrakade.

Lees meer >

Sneek – IJlsterplein

Wonen op een centrale plek in Sneek, nabij uitvalswegen en op loopafstand van het centrum. Het IJlsterplein vormt de entree van de historische binnenstad en is een mooie en centrale plek om te wonen.

Lees meer >