Woudsend – it Skar 2

Woudsend – it Skar 2

We hebben plannen voor de ontwikkeling van woningbouwplan It Skar 2 in Woudsend. In het plan gaan we uit van circa 45 woningen op een grondgebied van zo’n 3 hectare. Het plangebied is onderdeel van een 16 hectare groot agrarisch gebied tussen de rondweg N928 en bedrijventerrein De Welle. Dit gebied is volledig in het bezit van gemeente Súdwest-Fryslân.

Gevarieerd woningaanbod

De plannen richten zich op het realiseren van een aantal financieel toegankelijke huurwoningen en betaalbare (levensloopbestendige) koopwoningen. Een deel van de woningbouw kan aan open vaarwater komen te liggen, waardoor ook woningen in het hogere koopsegment kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast is er, om diversiteit in “It Skar 2” te krijgen, mogelijk ook ruimte voor innovatieve woonconcepten.

Inschrijven

Het is op dit moment nog niet mogelijk om in te schrijven voor een kavel/woning. Zodra dit het geval is, zullen wij dit onder andere op deze website laten weten.

Fotoalbum

Documenten

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in (geef duidelijk aan dat het over Woudsend – It Skar 2 gaat). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen over het project Woudsend – It Skar 2? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsitems over Woudsend – it Skar 2 >