Sneek – Ielânen

Sneek – Ielânen

Het huidige woonzorg- en behandelcentrum Ielânen aan de Harste in Sneek dateert uit 1979 en voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen op het gebied van energie, klimaatbeheersing en zorgverlening aan kwetsbare mensen. Patyna wil op deze locatie 142 intramurale woningen (zorg) en maximaal 110 zelfstandige/extramurale woningen realiseren.

Het gaat om een mix van gereguleerde huurwoningen (sociale huur, goedkope middenhuur), duurdere middenhuur en/of vrije sector huurwoningen (geliberaliseerde huur) en/of koopwoningen. Onderdeel van het totale plan is ook ondersteunende infrastructuur en faciliteiten voor de bewoners en inwoners van Sneek. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan dagbesteding.

Op de hoogte blijven?

Via deze pagina houden we je op de hoogte van alle stappen in het proces om te komen tot de herontwikkeling van de locatie Ielânen in Sneek.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in (geef duidelijk aan dat het over Sneek – Ielânen gaat). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Nieuws