Boazum – Boazumerfeart

Boazum – Boazumerfeart

Doarpsmienskip Boazum voerde in 2021 een eigen woningbehoefteonderzoek uit. Het dorp stelde daarna zelf een bouwplan op voor 13 bouwkavels; duurdere kavels aan het water en kleinere kavels voor o.a. jonge gezinnen/huishoudens en ouderen binnen in het plangebied.

Het totale bouwplan bestaat uit 13 woningen, waarvan 4 woningen al waren opgenomen in het huidige bestemmingsplan “Boazum”. In totaal gaat het dus om een toevoeging van 9 extra woningen.

Enquête

Begin juni 2023 hebben we een enquête verspreid over de nieuwe wijk in Boazum. Met de reacties krijgen we een goed beeld van hoe het plan er uit moet komen te zien en waar we rekening mee moeten houden. Het invullen van de enquête kon tot en met vrijdag 16 juni 2023.

Fotoalbum

Documenten

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in (geef duidelijk aan dat het over Boazum – Boazumerfeart gaat). Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en het laatste nieuws ontvangen over het project Boazum – Boazumerfeart? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsitems over Boazum – Boazumerfeart >