Wat bieden wij

Een warm welkom

We vinden het belangrijk dat jij snel je draai vindt. En dat je werk leuk en uitdagend blijft natuurlijk. Zeker nu we veel meer digitaal met elkaar samenwerken. Het is altijd spannend om aan een nieuwe baan te beginnen. Maar hoe is dat als je de organisatie en je nieuwe collega’s steeds vaker online treft? We werken op dit moment aan een vernieuwd onboardingsprogramma, afgestemd op hybride werken.

Goed van start

Op de eerste maandag nadat jij bent begonnen word je ontvangen door de Paadwizers. Zij vertellen jou en alle andere net gestarte medewerkers de belangrijkste ins en outs van werken bij Súdwest-Fryslân. Ook leiden ze je rond in ons gemeentekantoor of buitendienstlocatie, afhankelijk van waar jij komt te werken.
Het Leerhuis heeft een speciale leerlijn voor nieuwe medewerkers, waar jij workshops en trainingen kunt volgen die voor jouw onboarding relevant zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Bij gemeente Súdwest-Fryslân ben je verzekerd van een goed salaris, een Individueel Keuzebudget, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Je kunt jezelf ontwikkelen door ons speciale trainingsaanbod van het Leerhuis. Ook staat onze loopbaanadvisuer van de WERKplaats voor je klaar en kun je met je manager zo vaak als je wilt ‘een inzetbaarheidsgesprek’ voeren. Je leest er hieronder meer over.

Salaris, financiële regelingen en arbeidsvoorwaarden

Je salaris is natuurlijk belangrijk. Daarom zijn we hier heel open over. In de vacature zie je al wat je kunt verdienen. Je exacte salaris sluit aan bij de schaal waarin je functie is ingedeeld. Daarnaast wegen we je opleidingsniveau, relevante werkervaring en de zwaarte van je functie mee. Dit allemaal volgens de cao voor gemeenten. En wist je dat we ook een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hebben?

Individueel Keuzebudget (IKB)

Als je bij Súdwest-Fryslân werkt, krijg je naast je maandelijkse salaris een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je maandsalaris (peildatum 2020). Wat je daarmee doet en wanneer? Dat bepaal je zelf. Je hebt dus meer zeggenschap over je geld en je maakt zelf keuzes die aansluiten bij jouw persoonlijke omstandigheden en voorkeuren. Het IKB bouw je maandelijks op en kun je dus na één maand al inzetten.

Je kunt je IKB inzetten voor een of meer van de volgende doelen:

  • Vakantie-uren bijkopen
  • Bedrijfsfitness abonnement
  • Fietsplan
  • Extra inkomen door uitbetaling van (een deel van) het IKB
  • Financiering van een opleiding die niet door ons vergoed wordt
  • Fiscale uitruil van de reiskosten woon-werkverkeer die voor eigen rekening blijven.
  • Contributie van een vakbond

Reiskostenvergoeding

Súdwest-Fryslân is een duurzame gemeente. Daarom stimuleren wij je om met het openbaar vervoer te reizen. Dit zie je terug in onze reiskostenvergoeding. De openbaar vervoerskosten worden volledig vergoed. Voor de overige reiskosten hanteren wij een kilometer tabel.

Pensioenregeling

Je bouwt tijdens je werk pensioen op voor later. Gemeente Súdwest-Fryslân is aangesloten bij het ABP.

Telefoon en laptop

Afhankelijk van je functie, krijg je van ons een telefoon, iPad en/of laptop. Zo kun je je werk doen waar en wanneer je wilt!

Werktijden en verlof

We heten je welkom in de gemeentelijke werkomgeving van de toekomst. Waarbij je niet náár, maar áán het werk gaat. En waar of wanneer dat is? Dat is helemaal afhankelijk van je eigen doel en functie.

Flexibel en activiteitgericht werken

Als jouw functie het toelaat, heb je flexibele werktijden en werk je activiteitgericht. Dat betekent dat je werkt waar je op dat moment nodig bent of het best tot je recht komt. Bijvoorbeeld op kantoor voor een speciaal project, ergens buiten voor een afspraak of thuis omdat een rapport opperste concentratie vraagt. Activiteitgericht werken betekent ook dat je vanuit je agenda bepaalt hoe je het meest effectief werkt voor Súdwest-Fryslân. Wij bieden je de werkplek die daar het beste bij past.

Vakantie-uren

Je hebt recht op vakantieverlof. Hoeveel precies, hangt af van het aantal uren dat je werkt en hoe oud je bent. Het aantal verlofuren kun je uitbreiden via het Individueel Keuzebudget.

Ouderschapsverlof

Heb je een kind van zeven jaar of jonger? Dan heb je recht op ouderschapsverlof. In het totaal kun je maximaal 26 weken ouderschapsverlof opnemen. Een deel daar van wordt gedeeltelijke vergoed, een deel niet. De collega’s van onze salarisadministratie kunnen je daar alles over vertellen.

Vacatures

Projectleider (Omgevingswet en Novex)

Master / WO, HBO | Ruimtelijke Ontwikkeling | 32-36

Zie jij jezelf al als projectleider aan het roer staan van uitdagende projecten bij de grootste gemeente van Fryslân? Ben jij in staat om met een strakke procescoördinatie koers te houden zodat beide goed in de gemeentelijke organisatie worden ingebed? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Reageer voor 10 april

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

HBO | Ruimtelijke Ontwikkeling | 32-36

Durf jij mee te denken aan de toekomst van de grootste gemeente van Nederland om die duurzaam vorm te geven? Dan gaan we graag met jou in gesprek over onze vacature Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling.

Reageer voor 9 april

Portfoliomanager Ruimtelijke Ontwikkeling

HBO | Ruimtelijke Ontwikkeling | 32-36 uur

Zie jij jezelf als portfoliomanager al aan het roer staan om het projectportfolio van het team RO te regisseren? En ben jij in staat om met een strakke procescoördinatie koers te houden zodat mensen en middelen optimaal worden ingezet? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Reageer voor 2 april