Werken bij Súdwest-Fryslân

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft ambitie!

Met zo’n 1000 medewerkers werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van onze gemeente. Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en interessant werk. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Wij vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Spreekt dit je aan? Misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Tegearre mei dyn kennis en kwaliteiten steane wy foar in krêftige organisaasje.

Wie zijn wij

Súdwest-Fryslân, een gemeente met ruim 89.000 inwoners en zes van de elf Friese steden. Weidse vergezichten en open ruimte, met daar tussenin steden die hun rijke culturele en monumentale historie koesteren. Een gemeente met 89 kernen, allemaal met een eigen karakter en identiteit.

Súdwest-Fryslân is een ambitieuze en slagvaardige gemeente die zich richt op de mogelijkheden en krachten van de gemeente en haar inwoners. Wij hebben de ambitie om uitstekende diensten te verlenen met medewerkers die met plezier hun werk doen. Wij zoeken professionele medewerkers die deze ambitie waar willen maken. Als één van de grootste organisaties in Fryslân (ruim 900 medewerkers) bieden we volop kansen en uitdagingen.

IJlst Michiel van Blanken fotowedstrijd gemeentegids 2019-2020

Vacatures

Projectleider (Omgevingswet en Novex)

Master / WO, HBO | Ruimtelijke Ontwikkeling | 32-36

Zie jij jezelf al als projectleider aan het roer staan van uitdagende projecten bij de grootste gemeente van Fryslân? Ben jij in staat om met een strakke procescoördinatie koers te houden zodat beide goed in de gemeentelijke organisatie worden ingebed? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Reageer voor 10 april

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

HBO | Ruimtelijke Ontwikkeling | 32-36

Durf jij mee te denken aan de toekomst van de grootste gemeente van Nederland om die duurzaam vorm te geven? Dan gaan we graag met jou in gesprek over onze vacature Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling.

Reageer voor 9 april

Portfoliomanager Ruimtelijke Ontwikkeling

HBO | Ruimtelijke Ontwikkeling | 32-36 uur

Zie jij jezelf als portfoliomanager al aan het roer staan om het projectportfolio van het team RO te regisseren? En ben jij in staat om met een strakke procescoördinatie koers te houden zodat mensen en middelen optimaal worden ingezet? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Reageer voor 2 april