Wat doe jij het liefst in jouw vrijetijd?

Wat doe jij het liefst in jouw vrijetijd? Laat jouw stem horen!

Gepubliceerd op in Nieuws.

Wat doe jij het liefst in jouw vrijetijd? Varen, wandelen, fietsen? Ontspan je graag in de natuur of zoek je liever het centrum van een dorp of stad op? Wat vind je van het aanbod van musea en evenementen in Súdwest-Fryslân? Wat is jouw mening over campings, B&B’s en hotels in de gemeente? Is er voldoende aanbod of kan het beter? En hoe ervaar jij het toerisme in Súdwest-Fryslân? Te druk of juist gezellig? En we zijn ook heel erg benieuwd naar jouw favoriete plekje in Súdwest-Fryslân.

Vul de vragenlijst in!

Deze vragen komen voorbij in de vragenlijst over vrijetijdsbesteding in de gemeente. Laat jouw mening horen! Vul de enquête (uiterlijk 14 juni!) in:

Enquête invullen

Gastvrijheid

We zijn bezig met het vernieuwen van de visie voor de gastvrijheidseconomie. De gastvrijheidseconomie gaat over allerlei activiteiten en mogelijkheden voor in de vrije tijd, zoals varen, wandelen, fietsen, evenementen, hotels, campings, musea en attracties. Met als doel Súdwest-Fryslân ook in de toekomst een fijne en gezonde plek te laten zijn om te wonen, werken, verblijven en te recreëren. In de eerste plaats dus voor de inwoners van Súdwest-Fryslân zelf.

Daarom ook willen we je aanmoedigen de enquête in te vullen en ons zo te laten weten wat jij van de activiteiten en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding nu en wat er nog mist. We willen voor iedereen een fijne en ontspannen leefomgeving. Daar hoort ook bij dat je goed en op jouw manier kunt ontspannen.