Contact

Vernieuwd gemeenteloket Bolsward vanaf 1 maart geopend!

Vanaf 1 maart kun je weer een afspraak maken voor het gemeenteloket in Bolsward. Het nieuwe adres van loket Bolsward is Jongemastraat 2. Maar in verband met het coronavirus is het bezoek aan het gemeenteloket beperkt en alleen op afspraak. Is jouw bezoek aan het gemeenteloket niet noodzakelijk? Stel je bezoek uit.

Openingstijden

Maandag 9.00 – 16.00 uur
Dinsdag 9.00 – 16.00 uur
Woensdag 9.00 – 16.00 uur
Donderdag 9.00 – 16.00 uur
Vrijdag 9.00 – 12.30 uur

Afspraak maken?

Tijdens de coronacrisis kan je alléén op afspraak bij ons terecht. Een afspraak maak je makkelijk via de pagina Digitaal een afspraak maken of telefonisch via 140515.

De Tiid

Er is volop bedrijvigheid rond Cultuurhistorisch Centrum De Tiid in Bolsward. De gemeentearchieven zijn al voor een groot deel verhuisd. En per 1 maart is ook de Bibliotheek open voor het afhalen van boeken. Naar verwachting wordt de stadhuistoren half juni teruggeplaatst. En als alles volgens planning verloopt, is de bouwplaats voor de bouwvak opgeruimd en is de gracht aan de Rijkstraat dan ook weer toegankelijk.

Bibliotheek Mar & Fean

Vanaf 1 maart kun je boeken afhalen.

Gemeentearchief

Open per 15 maart. Alleen op afspraak.

Trouwzaal

Per 1 september weer beschikbaar voor de voltrekking van huwelijken en de registratie van partnerschappen

De tentoonstellingen en de horeca zijn naar verwachting begin september open voor publiek. En we hopen dat in september ook de officiële opening kan plaatsvinden.