Pop-up locaties voor coronavaccinatie in Wommels en Witmarsum

Gepubliceerd op

GGD Fryslân opent op 22 en 29 maart tijdelijke pop-up vaccinatielocaties in Wommels en Witmarsum. De pop-up locatie in Wommels is op beide dagen geopend van 13.00 – 17.00 uur en bevindt zich in It Dielshûs aan Het Bosk 41.

In Witmarsum kun je de pop-up locatie vinden in MFC It FLiet aan de Menno Simonsstraat 15. Deze locatie is op beide dagen geopend van 09.00 – 12.00 uur.

Op deze pop-up vaccinatielocaties kan iedereen terecht, zowel voor een eerste of tweede prik, als voor een extra prik, de boostervaccinatie. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig. Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin. De vaccinatie is gratis en je hoeft alleen een identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen.

Let op: Jongeren tussen de 12-17 jaar kunnen voor een herhaalprik of boosterprik niet terecht bij een pop-up. Maak hiervoor een afspraak op één van onze vaste vaccinatielocaties.

Vragen over het vaccin?

Heb je vragen over het coronavirus en het vaccin? Ook dan kun je op de pop-up locaties terecht. De aanwezige arts beantwoordt graag al jouw vragen.

Kijk voor meer informatie op de website van de GGD.