Contact

GGD Fryslân woensdag 30 juni in Sneek met vaccinatiebus

GGD Fryslân rijdt met een vaccinatiebus door Fryslân, om zo nog meer mensen dicht bij huis een prik te kunnen geven. Op woensdag 30 juni staat de bus in Sneek, aan de Gonggrijpstraat 50.

Neem uitnodiging en legitimatie mee

Om voor een prik in de bus in aanmerking te komen, is een uitnodiging op naam volgens de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid nodig. Dus neem jouw persoonlijke uitnodiging van het RIVM en ID-bewijs mee. Zo weten we zeker dat je ook daadwerkelijk aan de beurt bent voor een vaccinatie bij de GGD met het vaccin van Moderna of BioNTech/Pfizer.

Afspraak voor de eerste prik niet nodig

Op 30 juni staat de bus van 8.30 tot 17.00 uur in Sneek, aan de Gonggrijpstraat 50. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Je kunt gewoon komen op het tijdstip dat je past. Houd er wel rekening mee dat je misschien moet wachten. Er is een beperkt aantal vaccins in de bus aanwezig. Na de vaccinatie wordt meteen een afspraak voor de 2e prik gemaakt, vijf weken later.

Elke dag een andere locatie

De bus staat iedere keer van 8.30 tot 17.00 uur op een andere locatie in Fryslân. Waar we de komende tijd staan is te vinden op de website van de GGD Fryslân. Hier lees je ook de meest actuele informatie.