Contact

UITNODIGING webinar: impact ondernemen, jij kan het ook!

Op maandag 21 juni van 20.15 – 21.15 uur organiseren we een inspirerend webinar over ‘impact ondernemen’ voor alle ondernemers in Súdwest-Fryslân.

Vernieuwen en aanpassen het is een continue proces waar veel ondernemers afgelopen jaar extra veel mee te maken hebben gehad. Daarbij kiezen ondernemers steeds vaker voor duurzame oplossingen. Het échte impact ondernemen (waarbij je business case en de impact die je maakt elkaar keer op keer versterken) gaat nog een stapje verder, maar de behoefte en urgentie om dit te doen wordt steeds groter.

Wat kun je verwachten?

Arjen Boekhold is Game Changer en neemt ons mee in de wereld van impact ondernemen. Met superveel enthousiasme en praktische voorbeelden, zet Arjen je aan het denken en laat je zien en voelen dat ook jouw onderneming échte impact kan hebben. Een positieve verandering kan altijd gemaakt worden en jouw businessmodel succesvol versterken.

Arjen zorgt dat mensen anders gaan denken, kansen zien, over grenzen heen kijken en oplossingen creëren. Door groots te denken & dit te combineren met praktische stappen, ben je nooit te klein om te innoveren en impact te maken! De keuze is aan jou; durf jij je eigen weg te kiezen?

Tijdens het webinar kun je vragen stellen of jouw ervaring delen.

Achtergrond

Arjen was ruim 7 jaar werkzaam in het kernteam van Tony’s Chocolonely. Als Tony’s van het eerste uur heeft hij mede gezorgd voor de grote commerciële groei en het impactvolle succes van dit populaire chocolademerk.

“Niemand is te klein om impact te maken!”

Meld je aan!

Meld je aan voor het webinar. Je ontvangt via het opgegeven e-mailadres een link waarmee je het webinar online kunt volgen.