Uitnodiging inloopbijeenkomst Makkum - Simmerfjild

Inloopbijeenkomst ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Makkum – Simmerfjild

Gepubliceerd op in Wonen in Súdwest-Fryslân.

Friso Bouwgroep werkt aan de nieuwe woonwijk Simmerfjild in Makkum. Het plan bestaat uit 55 woningen. Voor het woningbouwplan is een nieuw bestemmingsplan in de maak. Hiervoor organiseren wij een informatieve inloopbijeenkomst.

Inloopbijeenkomst

Op 16 januari 2024 van 16.00 tot 19.00 uur organiseren wij een inloopbijeenkomst in MFC Maggenheim in Makkum waar je het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van Makkum - Simmerfjild kunt bekijken. Iedereen kan vrij naar binnen lopen om de plannen te bekijken en vragen te stellen.

  • Datum: 16 januari 2024
  • Locatie: MFC Maggenheim (Klipperstraat 21-A, Makkum)
  • Tijd: 16.00 – 19.00 uur (vrije inloop)

Het ontwerp van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan is in te zien van 15 december 2023 tot en met 25 januari 2024.

  • Het ontwerp is te bekijken op ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2023westBPmakksmmf-ontw.
  • Of bekijk het plan bij het gemeenteloket in Sneek. Maak daarvoor eerst een afspraak met de heer J. Kok van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via telefoonnummer 140515.

Reageren

Kun je niet bij de inloopbijeenkomst aanwezig zijn, maar wil je wel reageren? Stuur dan een mail naar m.vandelden@sudwestfryslan.nl.  

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief via onze website.

Let op: Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning.