Uitnodiging inloopbijeenkomst ontwerpbestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Woudsend - It Skar 2

Gepubliceerd op in Wonen in Súdwest-Fryslân, Woudsend - It Skar 2.

We werken aan de nieuwe woonwijk It Skar 2 in Woudsend. Het plan bestaat uit 45 woningen. In de afgelopen jaren zijn wij regelmatig in overleg geweest met het dorp en de omgeving om te komen tot een nieuw woningbouwplan. Voor het woningbouwplan is een nieuw bestemmingsplan in de maak. Hiervoor organiseren wij binnenkort een informatieve inloopbijeenkomst.

Inloopbijeenkomst

Op 18 januari 2024 van 16.00 tot 19.00 uur organiseren wij een inloopbijeenkomst in MFC De Driûwpolle in Woudsend. Daar kun je het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van Woudsend - It Skar 2 bekijken. Iedereen kan vrij naar binnen lopen om de plannen te bekijken en vragen te stellen.

  • Datum: 18 januari 2024
  • Locatie: MFC De Driûwpolle, Lynbaen 15 te Woudsend
  • Tijd: 16.00 – 19.00 uur (vrije inloop)

Ontwerp bestemmingsplan ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan is in te zien van 15 december 2023 t/m 25 januari 2024. Het ontwerp is te bekijken op de website van ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2023oostBPwouskar2-ontw.

Het plan is ook in te zien bij het gemeenteloket in Sneek. Maak daarvoor eerst een afspraak met de heer J. Kok, van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 140515.

Reageren

Kun je niet bij de inloopbijeenkomst aanwezig zijn, maar wil je wel reageren? Stuur dan een mail naar e.huisman@sudwestfryslan.nl.  

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ga dan naar de projectpagina Woudsend - It Skar 2 en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Let op: Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning.