Uitnodiging arbeidsmarktplatform 5 oktober

Gepubliceerd op

Het arbeidsmarktplatform is een netwerk voor ondernemers, het onderwijs en de overheid (de 3 O’s). En heeft als doel om beter met elkaar te verbinden door af te stemmen, kennis te delen en nieuwe initiatieven te ontplooien. Heb jij interesse hierin en behoor jij tot de doelgroep?

Sluit dan gerust vrijblijvend aan bij de bijeenkomst.

Wat gaan we doen?

We nemen je graag mee in de ontwikkeling van een aantal 3O projecten:

  • 3O bureau

Het 3O bureau is de plek waar we leerlingen kennis willen laten maken met het lokale bedrijfsleven door 10 bedrijfscontacten per leerling per jaar te faciliteren. Sixtus Haverkamp, rector RSG Magister Alvinus, en Miranda Bijker, RMC coördinator gemeente Súdwest-Fryslân, zijn druk bezig geweest met de voorbereiding van dit project. Zij vertellen ons meer over dit initiatief.

  • Doorontwikkeling Beaufort en Súdwest-Fryslân portal

Alita de Haan, projectleider Beaufort, neemt ons mee in de doorontwikkeling van Beaufort. Door de samenwerking tussen de 3O’s te versterken moet er meer zicht komen op de kansen om de arbeidsmarkt maximaal te laten functioneren. In het verlengde hiervan moet de Súdwest-Fryslân portal, hét digitale arbeidsmarktplatform worden waarin alles samenkomt. Een plek waar de vele activiteiten voor de arbeidsmarkt zichtbaar gemaakt worden. Maar ook een plek om elkaar digitaal te ontmoeten, waar werkgevers en werknemers elkaar kunnen vinden en studenten en scholen zich kunnen presenteren. Jan Siep v/d Bos, bestuurslid van de Vereniging Ondernemend Sneek, geeft ons de laatste informatie over dit project.

Verder een gesprek met Marianne Poelman directeur Technolab over de ontwikkelingen van Technolab en informeert Pieter Greidanus van ROC Friese Poort ons over een nieuw traject arbeidsroute kans-klas. En tot slot bieden we graag de gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Waar en wanneer?

Je bent op dinsdag 5 oktober vanaf 15.45 uur van harte welkom bij Lokaal 55 in Sneek. We starten het programma om 16.00 uur. En eindigen om 17.30 uur met een hapje en een drankje.

Coronamaatregelen

Om bij het programma aanwezig te kunnen zijn, vragen we je bij binnenkomst naar je identiteitskaart en je Coronatoegangsbewijs. Het Coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je herstelt bent van Corona. Met de Coronacheck-app kun je het bewijs laten zien.  Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Leuk! Meld je dan hier aan! Vooraf aanmelden is verplicht, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.