Contact

Oproep meldpunt toeslagenaffaire

Woon je in Súdwest-Fryslân? En ben je in de problemen gekomen door fouten van de Belastingdienst bij de kinderopvangtoeslag? Neem contact met ons op via telefoonnummer 14 0515. Het contactformulier invullen kan ook.

Hulp nodig?

De Belastingdienst zette de afgelopen jaren bij ouders onterecht de kinderopvangtoeslag stop en vorderde het uitgekeerde geld terug. Heb je als gevolg hiervan hulp nodig? Bijvoorbeeld bij schulden, inkomensverlies, bij het vinden van werk of bij de opvoeding van de kinderen? Dan willen we graag met jou in contact komen om te helpen.

Privacyregels

Het is ons niet bekend hoeveel gezinnen in Súdwest-Fryslân in de problemen zijn gekomen door fouten bij de Belastingdienst. Vanwege de privacyregels mag de Belastingdienst geen namen doorgeven aan de gemeente. Daarom doen wij deze oproep om je bij ons te melden.

Het leven weer op de rit

Voor mensen die in de problemen zijn gekomen door de Belastingdienst kan het moeilijk zijn om nu hulp te vragen bij de gemeente. Toch vragen wij je bij ons te melden. Dan kunnen tijdens het gesprek bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Meldpunt

Het gemeentelijk meldpunt voor gedupeerden door de kinderopvangtoeslag is bereikbaar via telefoonnummer 14 0515. Het contactformulier invullen kan ook.