Contact

Kinderopvangtoeslag – Gemeente helpt gezinnen met problemen

De Belastingdienst heeft de afgelopen jaren bij veel ouders onterecht de kinderopvangtoeslag stopgezet en geld teruggevraagd. Ben jij hierdoor in de problemen gekomen? Heb je bijvoorbeeld schulden gemaakt? Of kan jouw kind hierdoor niet meer meedoen aan (sport)activiteiten. Dan komen wij graag met je in contact om te kijken of we je kunnen helpen.

We helpen je graag

Voor mensen die in de problemen zijn gekomen door fouten van de Belastingdienst kan het moeilijk zijn om hulp te vragen bij de gemeente. Maar misschien kunnen wij jou helpen bij deze problemen en vragen. Je kunt rekenen op onze hulp bij schulden, gezondheid of bijvoorbeeld werk. Je kunt ons op werkdagen bereiken door te bellen met 14 0515.  Ook kun je een mail sturen naar toeslagenaffaire@sudwestfryslan.nl

Wij hebben inmiddels de gegevens gekregen van de gezinnen die bekend zijn bij de Belastingdienst. Wij nemen de komende weken ook zelf contact op met deze mensen om te horen of wij ze kunnen helpen.

Meldpunt

Het gemeentelijk meldpunt voor gedupeerden door de kinderopvangtoeslag is bereikbaar via telefoonnummer 14 0515. Het contactformulier invullen kan ook.

Vragen

Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen met 14 0515 of een mail te sturen naar toeslagenaffaire@sudwestfryslan.nl