Contact

Programma toekomstgericht ondernemen

Heeft jouw bedrijf het zwaar in deze tijd en is je businessmodel niet zo toekomstbestendig als je had gehoopt? Met de juiste draai aan je businessmodel kun je misschien juist sterker uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Klaar voor de toekomst!

Waar je nu nog worstelt met je businessplan, ben je na het volgen van dit programma klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Je wordt getriggerd om jezelf en je bedrijf tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor je bedrijf.

Zes weken les

In zes weken tijd word je elke week online klassikaal begeleid door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we je uit goed na te denken over je model. Zodat het uiteindelijk staat als een huis!

100 dagen knallen

Na deze eerste anderhalve maand heb jij een nieuw businessmodel staan. In de 100 dagen erna ga je aan de slag. En omdat je het niet alleen doet, maar in groepsverband, heb je meteen een stok achter de deur om je ervaringen in die 100 dagen te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kun je voor je vragen altijd terecht bij je docent. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar jij bent wel aan zet.

Terugkomsessie

Afhankelijk van de RIVM-maatregelen wordt er offline of online een terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal. Waar sta jij nu, zo’n kleine vijf maand later? Wij durven te stellen dat je dan toekomstgericht kunt ondernemen. En dan? Dan kun jij de toekomst aan!

Meer informatie

Voor meer informatie over dit programma kun je contact opnemen met een consulent zelfstandigen via telefoonnummer 14 0515 of stuur ons een e-mail.