Positieve middag bij inloopbijeenkomst Boazum

Gepubliceerd op in Boazum - Boazumerfeart.

Afgelopen dinsdag, 11 januari, was in de Boazumer Mjitte in Boazum een inloopbijeenkomst voor het woningbouwproject Boazumerfeart. Inwoners en andere belangstellenden konden hier hun blik werpen op het ontwerp bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Deze plannen zijn tot stand gekomen in samenspraak met het dorp. Er werd positief gereageerd op de plannen.

Het ontwerp

Woningbouwproject Boazumerfeart bestaat uit 14 woningen. In het plan is er ruimte voor acht rijwoningen, waarvan een deel levensloopbestendig, twee 2-onder-1-kapwoningen en vier vrijstaande woningen.

Vervolg

Het ontwerp van dit bestemmingsplan met bijbehorende stukken, waaronder het beeldkwaliteitsplan, ligt nog tot en met 25 januari ter inzage.

De stap daarna is het toewerken naar een definitief bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Dit volgt in het tweede kwartaal van 2024.

Het is nu nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning. Zodra er meer bekend is over wie de woningen gaat ontwikkelen of wanneer de kavels in de verkoop gaan, informeren we daarover via de website en de digitale nieuwsbrief. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Inloopmiddag Boazum