Open Bedrijvendag Súdwest-Fryslân 9 maart 2024

Gepubliceerd op in Nieuws.

Op zaterdag 9 maart zullen diverse bedrijven in Súdwest-Fryslân hun deuren openen tussen 10:00 en 16:00 uur. Ook wij doen hieraan mee! Inwoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze open dag.

Gedurende de dag zijn er activiteiten in het Bestjoershûs in Sneek. Hier kunnen inwoners en geïnteresseerden deelnemen aan een informatiemarkt en in gesprek gaan met raadsleden en collega's van de griffie. Ook de ontvangstruimte van het Súdwesthûs is te bezoeken van 10:00 en 16:00 uur en voor iedereen vrij toegankelijk. Op de Marktstraat en het Oud Kerkhof zullen medewerkers van de buitendienst aanwezig zijn met materieel en demonstraties.

Rondleidingen

Er zullen vier rondleidingen worden georganiseerd vanuit het Súdwesthûs, elk met ruimte voor maximaal 20 personen. Kaartjes voor deze rondleidingen worden uitgedeeld bij de ontvangstbalie, waarbij 20 kaartjes per blok beschikbaar zijn. Tijdens de rondleidingen kunnen inwoners en geïnteresseerden het gemeentehuis verkennen, waarbij ook de gelegenheid is om kort in gesprek te gaan met collegeleden.

Meer informatie kun je vinden op de website van Open Bedrijvendag Súdwest-Fryslân.

Open bedrijvendag 9 maart 2024