Contact

Online ondernemerspetear met de wethouder

Wij organiseren iedere maand een online petear voor ondernemers met één van onze wethouders. Een uur om van elkaar te horen hoe het gaat, wat er speelt en om met elkaar te sparren. Onderling en met de wethouder.

Hoe werkt het?

  • We starten een livestream op via Microsoft Teams.
  • Per gesprek kunnen er tien ondernemers meedoen aan het online petear.

Wanneer komt welk onderwerp aan bod?

  • Donderdag 24 september van 9.30 tot 10.30 uur ‘inventariseren behoefte winterterras’ met wethouder Mark de Man en wethouder Erik Faber.

De zomer loopt ten einde. Bij minder warm verkiezen steeds meer gasten een zitplaats binnen in een horecagelegenheid boven een plaats op het terras. Door de huidige maatregelen kunnen de horecagelegenheden binnen minder gasten ontvangen.

We willen graag inventariseren of de horecaondernemers behoefte hebben aan een winterterras. En zo ja wat de ideeën zijn voor inrichting ervan en voor welke periode dit wenselijk is. Wethouders De Man en Faber nodigen horecaondernemers uit om met hen hierover in gesprek te gaan. Zodat zij vervolgens binnen het college de mogelijkheden kunnen bespreken en voorwaarden opstellen. Het gesprek vindt online plaats op donderdag 24 september van 9.30 tot 10.30 uur.

Wil jij meedoen?

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Je ontvangt maximaal 24 uur voor de start van het online petear de link met daarbij de spelregels om goed met elkaar te kunnen vergaderen.

Heb je vragen?

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met jouw accountmanager.

Opvragen samenvattingen ondernemerspetear

Heb je een ondernemerspetear gemist en ben je benieuwd naar een samenvatting? Of wil je belangrijkste onderwerpen teruglezen? Dan kun je een samenvatting bij ons opvragen via ondernemen@sudwestfryslan.nl.