Contact

Online-ondernemersavond ‘Perspectief voor de toekomst’

Veel ondernemers staan in deze corona-periode voor een enorme uitdaging waarbij het moeilijk te voorspellen is hoe de (nabije) toekomst eruit zal zien. Wij vinden het juist daarom belangrijk dat ondernemers met elkaar en met de gemeente in gesprek blijven.

Daarom organiseren we op 15 februari van 20.00 – 21.30 uur een digitale ondernemersavond met het thema ‘Perspectief voor de toekomst’.

Wat kun je verwachten?

Het wordt een avond om te informeren, inspireren, discussiëren, maar ook om van elkaar te leren zodat we samen sterker de toekomst aankunnen!

We gaan in gesprek met experts die kennis hebben van de lokale economie. Maar ook delen verschillende ondernemers, waaronder Syb v/d Ploeg, hun ervaringen en er is een mogelijkheid om online te netwerken.

Het wordt een avond waarbij je actief kunt deelnemen en je vragen kunt stellen via de chat. Ook gaan we in kleine groepen met elkaar in gesprek.

Hoe werkt het?

Je kunt de digitale ondernemersavond bijwonen via een livestream. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een link naar de livestream.

Inschrijven is niet meer mogelijk!