Nieuwe webpagina voor kerkeigenaren en beheerders

Ontdek onze nieuwe webpagina voor kerkeigenaren en beheerders!

Gepubliceerd op in Cultureel Erfgoed.

Ook wij zien steeds vaker dat kerken hun functie als gebedshuis verliezen. Daarom hebben we onze webpagina speciaal ontworpen om jullie, kerkeigenaren en beheerders, te ondersteunen bij de uitdagingen én kansen die dit met zich meebrengt. Wij zijn trots op onze nieuwe webpagina, die is bedoeld om samen te werken aan de toekomst van kerken.

Wat mag je verwachten van onze kerken webpagina?

 1. Eenvoudig opvragen van de handreiking ‘Kerkenaanpak Súdwest-Fryslân’
  Hierin staan uitgangspunten en handvatten, tips en ideeën voor wat je zelf kunt doen. Ook leggen we uit hoe we jou kunnen ondersteunen.
 2. Info over het kerkenpaspoort
  Een kerkenpaspoort helpt je bij het bepalen van een mogelijke functie en de invulling van een kerkgebouw. Bij het opstellen van het kerkenpaspoort kijken we naar het gebouw zelf, de omgeving en de streek. 
 3. Helpdesk Kerken
  Waar kan je terecht met vragen, ideeën of het delen van ervaringen? Je leest het op onze kerken pagina.
 4. Handige wegwijzer
  De weg vinden naar de juiste informatie en hulp blijkt vaak lastig. Wij hebben op de kerken pagina alvast veel informatie voor jou verzameld. 

Met deze speciale webpagina voor kerkeigenaren en beheerders, willen wij het mogelijk maken op eenvoudige wijze onze informatie toegankelijk te maken. Neem alvast een kijkje, zodat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden.

Kerk Piaam
Kerk in Piaam