Inloopbijeenkomst woningbouwproject Woonwagenpark Sneek

Uitnodiging inloopbijeenkomst

Gepubliceerd op in Wonen in Súdwest-Fryslân, Sneek - Woonwagenpark fase 2.

Samen werken we aan het project Woonwagenlocatie Johan Willem Frisostraat fase 2 in Sneek. Een plek aan de noordkant van de huidige woonwagenlocatie waar ruimte is voor 14 standplaatsen (naast de bestaande woning): 4 koopplekken (aan vaarwater) en 10 sociale huurplekken. Voordat we de plannen vastleggen in een bestemmingsplan, krijgen belangstellenden de gelegenheid om de plannen te bekijken en hierop te reageren.

Inloopbijeenkomst

Wij nodigen je van harte uit voor de inloopbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst kun je het plan bekijken en wensen en ideeën delen.

  • Datum: woensdag 27 september
  • Locatie: Waltaplein (Marktstraat 5), Sneek
  • Tijd: van 17.00 - 20.00 uur

Kun je niet bij deze inloopbijeenkomst aanwezig zijn, maar heb je wel ideeën of opmerkingen? Stuur dan een mail naar t.lantinga@sudwestfryslan.nl.

Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een standplaats.

Vervolg

Na de inloopbijeenkomst werken wij het plan verder uit. We streven ernaar dat het bestemmingsplan in april 2024 kan worden vastgesteld.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ga dan naar de pagina over het project Woonwagenpark Sneek fase 2 op de website sudwestfryslan.nl/wonen en meld je aan voor de nieuwsbrief.