Contact

Gezocht! Stembureauleden

Op 15, 16 en 17 maart 2021 vinden de verkiezingen plaats voor de Leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. Wij zoeken enthousiaste inwoners om zitting te nemen op een stembureau!

Veiligheidsmaatregelen

Om het stemmen op een veilige manier te laten verlopen en de risico’s voor de gezondheid van de kiezers en stembureauleden als gevolg van het coronavirus te voorkomen nemen we  extra maatregelen. De stemlokalen worden coronaproof ingericht. Ook het instellen van extra stembureaus en het eerder openstellen van enkele stemlokalen op maandag 15 en dinsdag 16 maart zijn maatregelen om het stemmen veiliger te laten verlopen.

Stembureauleden

Als gevolg van al deze maatregelen hebben we meer stembureauleden nodig dan bij vorige verkiezingen. Ben je op de eerste dag van de verkiezing, 15 maart, 18 jaar of ouder en wil je ons helpen bij de verkiezingen in 2021 op het stembureau, als stembureaulid of als teller? Meld je dan aan! Als stembureaulid krijg je een vergoeding.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar verkiezingen@sudwestfryslan.nl of bel 14 0515. Wil je je aanmelden? Vul dan het formulier in.