Gemeenteraad praat over Empatec en rekenkameronderzoek

Gepubliceerd op

Komende week zijn er geen commissie- of raadsvergaderingen. Maar dat betekent niet dat de raadsleden stilzitten. Ze worden op woensdag geïnformeerd over de uitkomsten van een onderzoek van de rekenkamer over het inhuren van extra medewerkers door de gemeente. Ook kunnen ze diezelfde avond vragen stellen aan de enquêtecommissie Empatec die eind december haar rapport presenteerde.

Beide bijeenkomsten zijn digitaal en via de website te volgen. Daarnaast zal op donderdag een expert uitleg geven bij businesscase Empatec waar de gemeenteraad later een besluit over moet nemen. Deze laatste bijeenkomst kun je volgen via de website van de gemeente Waadhoeke.

Waar besluit de raad over?

Wil je weten wat er op de agenda’s van de commissies en gemeenteraad staat en wanneer de raadsleden onderwerpen bespreken die je belangrijk vindt? Stuur dan een mailtje naar de Griffie via griffie@sudwestfryslan.nl dan zetten we je op de mailinglijst en krijg je een seintje wanneer de vergaderagenda’s bekend zijn.

Doe mee met Ynwenners oan it Wurd

Tijdens Ynwenners oan it Wurd kun je met raadsleden in gesprek gaan over onderwerpen die niet op de agenda van de commissies en gemeenteraad staan. De eerstvolgende keer is op woensdag 19 januari 2022.

Ynwenners oan it Wurd kan ook op locatie plaatsvinden. Dan komen de raadsleden naar je toe om ter plekke het onderwerp met je te bespreken.

Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar griffie@sudwestfryslan.nl
Zet in de mail:

  • Het onderwerp dat je wilt bespreken met de raadsleden
  • Je naam, adres en telefoonnummer

Kijk hier voor meer informatie.