Feestelijke opening bezoekerscentrum Heeg

Feestelijke opening bezoekerscentrum Heeg

Gepubliceerd op in Nieuws.

Met een toast op goed gastheerschap werd het splinternieuwe interactieve bezoekerscentrum op woensdag 17 mei door wethouder Michel Rietman van de gemeente Súdwest-Fryslân feestelijk geopend.

Samenwerking

Samen met de Ondernemersvereniging in Heeg, Heeg Promotie en VVV Waterland van Friesland is aan de Harinxmastrjitte 36 een nieuw Bezoekerscentrum gerealiseerd dat zijn gelijke (nog) niet kent. Sinds 1 april is het bezoekerscentrum geopend voor publiek, maar nu kon men ook samen het glas heffen op dit unieke concept en deze bijzondere samenwerking.

Opening bezoekerscentrum Heeg

Interactief

Toeristen, bezoekers en inwoners van Heeg kunnen in het bezoekerscentrum via interactieve techniek informatie verkrijgen én beleven over historie, cultuur, watersport en recreatie van Heeg en Waterland van Friesland. Wethouder Michel Rietman was dan ook zeer onder de indruk: “Dat nu juist in watersportdorp Heeg een bezoekerscentrum is geopend, vind ik bewonderenswaardig. Door deze bijzondere samenwerking kunnen bezoekers op deze fysieke locatie terecht voor nóg meer beleving en inspiratie van Heeg en Waterland van Friesland.”

Meer info?

Meer informatie over het bezoekerscentrum Heeg lees je op de website van Waterland van Friesland.