Opening Fries Doortrappen-seizoen

Opening Fries Doortrappen-seizoen

Gepubliceerd op in Nieuws.

Veiliger fietsen tot je 100ste, dat is de ambitie van het programma Doortrappen in Fryslân. Doortrappen Fryslân helpt inwoners om zo lang mogelijk met plezier en veilig te kunnen blijven fietsen. Door te fietsen blijf je bezig, fit, zelfstandig en in contact met andere mensen.

Wat gaan we doen?

Op woensdag 5 april om 9.45 uur start de inloop met koffie/thee bij Rinia Fietsen (Kerkstraat 4, Makkum) en om 10.00 uur start het programma. Op deze ochtend word je een fietscheck aangeboden en een gratis fietsspiegel als je deze nog niet hebt. Van de fietsdocent krijg je tips over ‘hoe’ je veilig kan fietsen. Vervolgens gaan we een fietstocht doen van ongeveer een uur, circa 20 km rondom Makkum. We sluiten af met een lunch in de bibliotheek van Makkum. Dit alles is gratis.

Meedoen?

Aanmelden kan via een mailtje sturen naar beweegteamswf@sportfryslan.nl. Graag onder vermelding van naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. Meld je snel aan, want er is plek voor maximaal 20 deelnemers. De buurtsportcoaches fietsen ook mee.

Meer info over Doortrappen lees je op de website van Friesland Beweegt.