Contact

Doe mee met Ynwenners oan it Wurd en Gast van de Raad

Het vergaderseizoen van onze gemeenteraad is weer begonnen. Voorzitter van de raad, burgemeester Jannewietske de Vries, kijkt er naar uit om dit seizoen weer in de raadszaal te debatteren. Bekijk het onderstaande filmpje.

Gast van de raad

Wil je een kijkje nemen achter de schermen en kennismaken met raadsleden en het college van burgemeester en wethouders? Word dan Gast van de Raad. Kijk hier voor meer informatie.

Ynwenners oan it Wurd

Tijdens Ynwenners oan it Wurd kun je met raadsleden in gesprek gaan over onderwerpen die niet op de agenda van de commissies en gemeenteraad staan. De eerstvolgende keer dat dat kan is op woensdag 3 november. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar griffie@sudwestfryslan.nl Vermeld in de mail:

  • Het onderwerp dat je wilt bespreken met de raadsleden
  • Je naam, adres en telefoonnummer

Kijk hier voor meer informatie.

Waar besluit de raad over?

Wil je weten wat er vanaf september op de agenda’s van de commissies en gemeenteraad staat en wanneer de raadsleden onderwerpen bespreken die je belangrijk vindt? Stuur dan een mailtje naar de Griffie via griffie@sudwestfryslan.nl dan zetten we je op de mailinglijst en krijg je een seintje wanneer de vergaderagenda’s bekend zijn.