Bijdragen aan onderzoek aangepast sporten

Gepubliceerd op

Sporten en bewegen is goed voor ons allemaal. Of je nu wel of niet een beperking/aandoening hebt. De uitdaging van Sport Fryslân en alle Friese gemeenten is om sport en bewegen voor iedereen mogelijk te maken. We zetten ons o.a. in om ervoor te zorgen dat er ook sport- en beweeggroepen zijn waarbij mensen met een beperking kunnen aansluiten.

Bijdragen aan onderzoek

Om erachter te komen waaraan mensen die leven met een beperking mee willen doen, voeren we een onderzoek uit door middel van een vragenlijst. Het doel is om het beweeg- en sportaanbod in Friesland, waar mogelijk, af te stemmen op de wensen van de deelnemers aan de vragenlijst. Hoe meer mensen hem invullen, hoe beter beeld we dus krijgen.

De vragenlijst kan door iedere inwoner van Friesland ingevuld worden die te maken heeft met een beperking/aandoening. Je mag hem zelf invullen of voor een ander invullen. Helaas is het in deze vragenlijst niet mogelijk om een voorleesfunctie in te schakelen, wij hopen dat mensen die de tekst niet kunnen lezen via ons of een bekende toch meedoen.