Actie ‘Better mei wetter’ van start

Gepubliceerd op in Nieuws.

De actie ‘Better mei wetter’ is begonnen en je kunt je nu aanmelden! Bij bezoek van een energiecoach krijg je gratis een spaardouchekop en timer t.w.v. €30,-. Zo bespaar je douchewater, wat goed is voor het milieu en jouw portemonnee. Wees erbij er snel, want de actie ‘Better mei wetter’ is tijdelijk en de aanmeldingen druppelen niet, maar stromen binnen.

Elke druppel telt

Door korter te douchen kun je per minuut €55,- per jaar besparen. Met een waterbesparende douchekop en andere tips, loopt dat op tot honderden euro’s per jaar. Het verwarmen van douchewater kost veel energie en energie wordt steeds duurder. Begin daarom nu met besparen en meld je aan.

Bolsward bruist

Energiecoach Johan promootte ‘Better mei wetter’ tijdens de gezellige Heamielmarkt in Bolsward. “Ik had veel leuke gesprekken en kreeg direct aanmeldingen voor de actie “Better mei wetter”, vertelde Johan. Hij had met de bakfiets een prachtige standplaats en kreeg veel bekijks. Een goede start van de actie in Bolsward!

Aanmelden

Meld je aan voor een thuisbezoek van de energiecoach via bovenstaande knop. De energiecoach maakt graag een afspraak met je.