Over onze website

Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Súdwest-Fryslân. Wij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het gemeente bestuur kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze gemeentelijke website. Ook behouden wij het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

Wij doen er alles aan om deze website actueel en juist te houden. Zoek je een nieuwsbericht dat op onze oude website heeft gestaan? Of misschien zoek je een onderwerp dat eerder gepubliceerd is. Je kan eerder gepubliceerde onderwerpen of nieuwsberichten terugvinden via de website van archiefweb.

Kom je een iets tegen dat niet correct of verouderd is? Laat het ons weten via redactie@sudwestfryslan.nl. Wij stellen je reactie op prijs!

Verwijzingen

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten www.sudwestfryslan.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van hetgeen op deze pagina’s weergegeven (bijvoorbeeld handelsmerken en logo’s). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie ligt bij de eigenaren.

Cookies

Wij gebruiken alleen informatie over bezoeken aan de website voor statistische doeleinden. Hier bedoelen we mee dat we de toegankelijkheid en de werking van deze website blijven verbeteren.