Agenda en Activiteiten Vitaloo

Bij zwembad Vitaloo bieden we je heel veel zwemactiviteiten aan! Hieronder vind je een overzicht.

Ga naar de openingstijden voor meer informatie.

Discozwemmen

Discozwemmen is op zaterdag:

 • 30 maart
 • 27 april

Diplomazwemmen

Diplomazwemmen is op woensdag:

 • 27 maart
 • 29 mei
 • 17 juli
 • 25 september
 • 27 november

Als er diplomazwemmen is dan is er geen recreatief- en banenzwemmen van 13.00 tot 15.30 uur.

Activiteiten

Wanneer welke activiteit plaatsvindt? Dat lees je bij de openingstijden.

Aquafit is fitness in het water. Bewegen in ondiep water(heup- tot borstdiep) zorgen voor soepele spieren. Trainen in groepsverband maar op eigen niveau.

Aquafit ticket kopen

Aquajoggen is bewegen op muziek en de ultieme workout om je conditie en figuur te verbeteren. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur wissel je loop-, fiets- en langlaufoefeningen af met spierversterkende oefeningen.

Door het dragen van een wetbelt (die je zelf aanschaft) om je middel worden de bewegingen rechtop en liggend uitgevoerd. Aquajoggen vindt altijd plaats in diep water.

 • Verbrand extra calorieën door de weerstand van het water
 • Doordat je de bodem niet raakt, treedt er geen schokbelasting op
 • Train in een gezellige groep op je eigen niveau
 • Aquajoggen is niet enkel goed om de periode van je blessure te overbruggen, maar ook voor de preventie van toekomstige blessures. Door de weerstand van het water werken je spieren en gewrichten harder om in beweging te blijven. Hierdoor worden ze sterker en vermindert het risico op kwetsuren.
Aquajoggen ticket kopen

Aquarobics is het uitvoeren van bewegingen in ondiep water (heup- tot borstdiep), op de maat van muziek in een vlot tempo, zonder al te veel onderbrekingen. Aquarobics is een intensieve, stimulerende activiteit die het algemene uithoudingsvermogen en algehele fitheid bevordert.

Aquaspinning is fietsen in het water. Het is een ideale training om conditie en kracht op te bouwen.

Fiets je mee? Neem dan wel schone sportschoenen mee!

Aqua Spinning ticket kopen

Van Move to Improve by Monique Zijsling.

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om te bewegen en te ontspannen?Probeer dan eens de Aqua YogaPilates lessen. In onze Aqua YogaPilates lessen combineren we de voordelen van yoga en pilates met die van het water.

Yoga is gericht op balans, flexibiliteit en ademhaling en de verschillende Pilatesoefeningen concentreren zich op het versterken van je rug en buikspieren. Door het veilige effect van het water, kun je gemakkelijker verschillende Yoga en Pilates houdingen aannemen en voel je minder belasting op je gewrichten.

Maak kennis met de Aqua YogaPilates les en voel je fitter, soepeler en ontspannen.

Aquavitaal/MBVO Meer bewegen voor ouderen is het uitvoeren van bewegen in ondiep water(heup- tot borstdiep). Door het water is de blessuregevoeligheid een stuk minder en dat maakt deze activiteit geschikt voor alle leeftijden.

Het is belangrijk dat kinderen leren zwemmen en al vroeg aan water gewend raken. Naast quality-time met je kindje zorgen deze lessen er ook voor dat jouw kind op een veilige, leuke en speelse manier watervrij wordt gemaakt.

Ouder & kind zwemmen ticket kopen

Voor de volwassenen die graag zwemmen en daarmee hun uithoudingsvermogen willen verbeteren, is trimzwemmen een ideale mogelijkheid. Trimzwemmen biedt meer dan enkel baantjes zwemmen. Je verbetert de techniek van de zwemslagen door de variaties van het banen zwemmen te oefenen.

Aquatrimmen ticket kopen

Tijdens zeemeerminzwemmen beleef je een hoop plezier. Onder begeleiding van een instructeur leer je om jezelf behendig door het water te bewegen. Daarnaast verbeter je de onderwatertechniek en zwem je al snel sierlijk door het water met jouw prachtige staart.

Wil je zeemeerminzwemmen? Neem contact met ons op!

We geven les in 4 niveaus tot het A diploma. Kinderen maken kennis met het zwembad en, zwemles en de instructeurs. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan watervrijheid. Voldoe je aan bepaalde vaardigheden, dan stroom je door naar het volgende niveau.

Wat bieden wij?

 • Er wordt bij ons gewerkt met gediplomeerde instructeurs .
 • We werken aan de hand van de NRZ diploma-eisen.
 • De groepsgrootte is maximaal 12 kinderen.
 • Onze instructeur zijn zoveel mogelijk bij je kind in het water.
 • We bieden op zondag een gratis oefenuurtje aan.
 • Als je kind op zwemles zit mag hij/zij altijd gratis oefenen tijdens recreatieve uren.
 • Je volgt de vorderingen van je kind via Zwemscore.
Meld je aan voor de zwemles!

Laagdrempelige lessen om de belangrijkste vaardigheden te leren van het zwemmen.

Wil je deze zwemlessen volgen? Neem contact met ons op!