Timmerdorp

Tijdens de zomervakantie kun je tijdens de Timmerdorpen je eigen hut bouwen! Drie dagen lang kun je zagen, timmeren, bouwen en de mooiste hut maken. Dit doe je in kleine groepjes met een begeleider. Wij zorgen voor het gereedschap en timmermateriaal. Ook zijn er leuke sport- en spelactiviteiten. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Let op! In verband met de maatregelingen omtrent het coronavirus gaan de Timmerdorpen dit jaar helaas niet door!

Timmerdorp

Algemene informatie

In verband met de maatregelingen omtrent het coronavirus gaan de Timmerdorpen dit jaar helaas niet door!

Timmerdorp is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Heb je zin om in de zomervakantie te timmeren, hutten te bouwen en vrienden te maken, zorg dan dat je erbij bent! Kinderen uit minimagezinnen mogen gratis deelnemen aan Timmerdorp.

Je kunt ook aangeven welke vrienden en vriendinnen je graag in je groep wilt hebben. Ook mag je vader, moeder of een andere verzorger (minimaal 18 jaar) één of meerdere dagen helpen. Deelname aan Timmerdorp is op eigen risico. Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. Na aanmelding krijg je meer informatie.

De Timmerdorpen zijn ook op zoek naar vrijwilligers (18+) die de kinderen willen begeleiden bij het bouwen van de hutten. Ben jij deze enthousiaste vrijwilliger? Geef je dan op via het aanmeldformulier van het Timmerdorp waar jij wilt helpen. Als je je opgeeft om vrijwilliger te zijn, dan hebben jouw kinderen voorrang bij plaatsing (dit geldt niet voor Timmerdorp Heeg).

Jongeren die maatschappelijke stage willen lopen bij een Timmerdorp, kunnen een e-mail sturen met hun contactgegevens naar sport@sudwestfryslan.nl. Inschrijven voor een maatschappelijke stage kan tot 10 juni 2019.

  • Sneek, Makkum, Workum, Bolsward en Wommels zijn € 15,00 per kind
  • IJlst en Heeg kosten € 17,50 per kind.

Je ontvangt, na aanmelding, per mail een bevestiging. De betaling verloopt per Timmerdorp verschillend, bij het aanmelden kun je zien hoe en wanneer je kunt betalen.

Kind uit minimagezin gratis

Voor kinderen uit een minimagezin is dit evenement gratis. In de maand april krijg je hierover een brief met het aanmeldingsformulier. Wil je meer informatie neem dan contact op met de Buurtsportcoach via sport@sudwestfryslan.nl of telefoonnummer 14 0515.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de Buurtsportcoaches via sport@sudwestfryslan.nl of via telefoonnummer 14 0515. De Timmerdorpen 2019 worden o.a. mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Súdwest-Fryslân, KARWEI en Jan Sikkes.

Aanmelden is nog niet mogelijk!