Sportcentrum De Rolpeal Workum.

Sportcentrum De Rolpeal
Weverswei 2, 8711 GP Workum
Telefoonnummer: 0515 – 54 19 64
E-mailadres: rolpeal@sudwestfryslan.nl

Let op!

Per 1 juli aanstaande sluiten onze deuren tijdelijk. Naar verwachting opent 1 augustus het nieuwe zwembad! Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg De Rolpeal dan via Facebook.

Kind

Zwem4daagse!

Van 24 tot en met 28 juni kun je voor de laatste keer de Zwem4daagse in het oude zwembad zwemmen! Je bent welkom op de volgende tijdstippen:

 • 10.00 tot 11.00 uur
 • 15.30 tot 16.30 uur
 • 19.00 tot 20.00 uur (daarna nog vrij zwemmen van 20.00 – 21.00 uur!)

Openingstijden.

Openingstijden recreatief zwemmen.

Voor de zaterdag geldt dat we open zijn, behalve als we een andere activiteit organiseren. Wil je weten of we zaterdag open zijn? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0515- 541 964.

Openingstijden recreatief zwemmen De Rolpeal Workum

Recreatief zwemmen.

Je kunt ook recreatief zwemmen bij ons. Hieronder vind je de prijzen van de kaartjes.

Tarieven recreatief zwemmen zwembad De Rolpeal Workum

Vakanties.

In de korte vakanties zijn er leuke waterattracties in het zwembad. Deze worden gebruikt ’s middags bij het vrij zwemmen tussen 13.00 – 16.30 uur. Ook zijn er diverse andere activiteiten en worden er spelletjes georganiseerd.

Vakanties De Rolpeal Workum

Meer informatie.

Zwembad De Rolpeal hanteert een klachtenprotocol voor bezoekers en ouders van les zwemmende kinderen. Mochten er onverhoopt zaken zijn die niet naar wens gaan, dan kun je dit schriftelijk melden, door middel van een brief in te leveren bij het bad personeel of de dienstdoende kassamedewerker.

Het personeel van zwembad De Rolpeal zal binnen twee weken een antwoord geven op de ingediende klacht. Dit antwoord zal duidelijkheid verschaffen over de aard van de klacht en al dan niet noodzakelijk worden opgelost. Het kan ook zijn dat de klacht niet ontvankelijk wordt verklaard, maar daar zal dan uitleg over worden gegeven. Vermeld, bij het indienen van jouw klacht, altijd je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres.

Vertrouwenspunt Sport.

Heb je te maken gehad met ongewenste omgangsvormen in of bij het zwembad? En wil je daarover praten? Dat kan bij het vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF. Telefonisch: 0900 202 5590 (€ 0,10 per minuut). De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is het Vertrouwenspunt gesloten.

De Rolpeal hecht veel waarde aan jouw privacy en aan hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Natuurlijk willen wij jou ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben wij soms persoonlijke gegevens nodig om die dienstverlening zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen. Het beschermen van de veiligheid en privacy van jouw persoonlijke gegevens is niet alleen in jouw belang maar ook in het belang van het zwembad en de medewerkers zelf.

Zwembad de Rolpeal houdt zich daarom aan de privacywet- en regelgeving, die eisen stelt aan het gebruik van privacygevoelige informatie. We streven ernaar de kwaliteit, vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de persoonlijke informatie te bewaken. Wij gebruiken adequate technische en beheersprocedures om de informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden. Aanvragen van klanten voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie worden zo snel mogelijk behandeld. Wanneer je aangeeft dat bepaalde informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat. Hierdoor blijft jouw privacy gewaarborgd.

Persoonsgegevens die wij verwerken.

Hieronder zie je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 • Voor- en achternaam
 • Adresgegevens
 • Geboorte datum
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken?

De Rolpeal verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • Verzenden van onze aankondigingen/nieuwsbrief
 • Om contact met je op te nemen, telefonisch of via een e-mail, indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 • Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om de voortgang van lessende kinderen in kaart te brengen

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen.

De Rolpeal neemt jouw privacy en de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.