Reino Elzinga-van der Velde.

Telefoon: 0515-231 923
E-mail: benrelzinga@ziggo.nl

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Jullie zijn druk bezig met alle voorbereidingen en zoeken nu een trouwambtenaar.

Ontspannen en gezellig

Trouwen is een bijzonder moment in jullie leven. Het wordt één van die dagen  die je nooit weer vergeet. Als trouwambtenaar zorg ik er voor dat jullie elkaar het Ja-woord in een ontspannen en gezellige sfeer zullen geven op een door jullie uitgekozen locatie.

Persoonlijke speech

Om een speech te kunnen maken wil ik jullie graag leren kennen. Daarom kom ik een keer bij jullie langs voor een gesprek, waarin ik vragen stel en vooral luister naar jullie verhalen en wensen. Ik kan hierdoor een persoonlijke toespraak schrijven. Vanzelfsprekend neem ik jullie wensen mee in dit verhaal. In dit gesprek vertel ik jullie ook over de gang van zaken tijdens de trouwplechtigheid. Omdat trouwen in je moederstaal het mooist is, trouw ik in het Nederlands, Fries of Engels.

Over mij

Ik woon in Makkum, ben getrouwd, heb drie zonen, drie schoondochters en drie kleinkinderen. Omdat ik graag met mensen omga, geïnteresseerd ben in levensverhalen en graag een mooi en persoonlijk verhaal schrijf, ben ik met heel veel plezier trouwambtenaar. Ik vind het nog steeds een prachtig moment wanneer een bruidspaar elkaar het Ja-woord geeft.

Ik wens jullie veel succes en plezier bij de verdere voorbereidingen van jullie trouwdag en wie weet tot ziens!