Reino Elzinga-van der Velde

Telefoon: 0515-231 923
E-mail: benrelzinga@ziggo.nl

Trouwen is een bijzonder moment in jullie leven.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Jullie zijn druk bezig met alle voorbereidingen en zoeken nu een trouwambtenaar.

Trouwen is een bijzonder moment in jullie leven. Het wordt een van die dagen die je nooit weer vergeet. Als trouwambtenaar zorg ik ervoor dat jullie elkaar het Ja-woord in een ontspannen en gezellige sfeer zullen geven op een door jullie uitgekozen locatie.

Om een speech te kunnen maken wil ik jullie graag leren kennen. Daarom kom ik een keer bij jullie langs voor een gesprek, waarin ik vragen stel en vooral luister naar jullie verhalen en wensen. Ik kan hierdoor een persoonlijke toespraak schrijven. Vanzelfsprekend neem ik jullie wensen mee in dit verhaal. In het gesprek vertel ik jullie ook over de gang van zaken tijdens de trouwplechtigheid. Omdat trouwen in je moederstaal het mooist is, schrijf ik toespraken in het Nederlands, Fries of Engels.

Ik woon in Makkum, ben getrouwd, heb drie zonen, drie schoondochters en vijf kleinkinderen. Omdat ik graag met mensen omga, geïnteresseerd ben in levensverhalen en graag een mooi en persoonlijk verhaal schrijf, ben ik met heel veel plezier trouwambtenaar.

Ik wens jullie veel succes en vooral plezier bij de verdere voorbereidingen van jullie trouwdag en wie weet tot ziens!

Zie ook