Oriënteren op de arbeidsmarkt

Wil je aan de slag met je loopbaan? Bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn om je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Loopbaanoriëntatie

Op de website van het Leerwerkloket Fryslân vind je veel informatie over loopbaanoriëntatie. Je kunt een afspraak maken voor een gesprek over de mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld als je nadenkt over een baan in loondienst of als je wilt onderzoeken welke mogelijkheden je hebt als ondernemer in een andere bedrijfstak.

Competentie assessment

Het assessment kan je helpen bij de keuzes die je wellicht moet of wilt maken. Naast een uitgebreide rapportage levert het ook een arbeidsmarktscan op die voor jou van toepassing is. Het assessment is een online test. De uitkomst van de test geeft je inzicht in hoe je als persoon in elkaar steekt, waar je goed in bent (talent) én waar je blij van wordt (drijfveren). De uitslag wordt grafisch weergegeven waardoor deze makkelijk leesbaar is en vrij is van waardeoordelen. Je bent zelf eigenaar van het testresultaat.

Interesse?

Heb je interesse? Bel dan naar 140515 (vraag naar een consulent zelfstandigen) of stuur een e-mail naar bbzswf@sudwestfryslan.nl. De consulent zelfstandigen bespreekt in een persoonlijk gesprek graag met jou de mogelijkheden.