Contact

Lenie v.d. Klis Slingerland

Leny van der Klis-Slingerland

Telefoon: 0515-575 089
E-mail: klisling@kpnmail.nl

Ik ben woonachtig in Bolsward. Van 2000 tot 2010 was als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) werkzaam in de gemeente Bolsward. Vanaf 1 januari 2011 woon ik nog steeds in Bolsward maar door de fusie ben ik dus nu officieel BABS in de gemeente Súdwest-Fryslân. Ik sluit dus niet alleen huwelijken in Bolsward. Sinds 2011 mag ik nu ook huwelijken sluiten binnen de gemeentegrenzen van Súdwest-Fryslân.

Toekomstig bruidspaar, waarschijnlijk zijn jullie beide al enthousiast bezig met de voor bereidingen voor jullie huwelijk en jullie huwelijksfeest. Het kiezen van een stijlvolle, traditionele trouwjapon. Een op maatpak gesneden kostuum of een alternatieve trendy outfit, het kan en mag allemaal. Vieren we het groots of juist intiem. Ontwerpen zelf onze uitnodigingen of geven we de voorkeur aan een klassieke kaart. Zelfs het vervoer naar de desbetreffende trouwlocatie. Kortom de mogelijkheden voor een persoonlijk huwelijksfeest zijn bijna onbeperkt.

Voor het burgerlijk huwelijk in Súdwest-Fryslân kunnen jullie kiezen voor verschillende trouwlocaties! En dat geldt ook voor ons als BABSen! Als BABS probeer ik zoveel met jullie wensen rekening te houden, door jullie uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Mijn motto is; “Jullie bepalen de inhoud van jullie toespraak en ik heb het voorrecht om die als BABS te mogen maken en uit te spreken”. Het JA-woord dat is niet aan mij, maar aan jullie!

Graag wil ik als BABS mijn steentje bijdragen aan jullie huwelijk en huwelijksdag! Verder wens ik jullie veel succes met alle voorbereidingen en graag tot ziens.

Het JA-woord dat is niet aan mij, maar aan jullie.

Leny van der Klis-Slingerland