Jelly Hania-van der Kooi

Telefoon: 0515-568 656 of 06 423 676 04
E-mail: jellyhania@gmail.com

Ieder mens is uniek en ieder verhaal is in de trouwzaal persoonlijk en dus anders.

Ik ben geboren in Ternaard op 25 januari 1950. Op 27 oktober 1973 ben ik in de gemeente Westdongeradeel getrouwd met Pier Hania.

Wij hebben drie dochters en een zoon. Ik ben "beppe" van vier kleindochters. Kostbare cadeaus. Op 12 augustus 2007 is, tot ons grote verdriet, mijn man overleden. Vanaf 1983 geef ik les aan het Bogerman in Koudum in de vakken Nederlands, godsdienst en maatschappijleer. Jarenlang, vanaf 1992 en 1998, was ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) in de gemeenten Nijefurd en Lemsterland. In deze gemeenten hebben we gewoond. Vanaf 1 juni 2009 werd ik babs in de gemeente Sneek. Ik wilde mijn werk graag wat dichterbij, nu kan ik op de fiets.

Ik hou van mensen en vind het heel erg leuk om een bijdrage te mogen leveren aan hun trouwdag. Daarbij, ik hou niet van algemene verhalen. Voor mij is ieder mens uniek en ieder verhaal is in de trouwzaal persoonlijk en dus anders. Van te voren wil ik graag het (bruids)paar thuis bezoeken. Ik proef de sfeer en alles wat daarmee te maken heeft. Ik stel vragen als:

  • waarom willen jullie met elkaar trouwen?
  • wat maakt je aanstaande echtgenoot of echtgenote zo uniek?
  • hoe verrijkt hij/zij jouw leven.

Ik wens jullie succes bij het maken van een keuze van de babs. Het belangrijkste daarbij is dat je iemand vindt die bij jullie past. Alle paren die de komende jaren gaan trouwen of een partnerschap registreren, wens ik heel veel liefde, warmte en heel veel geluk toe. Misschien tot ziens.

Babs Jelly Hania van der Kooi

Zie ook