Hinke Wolthuizen.

Telefoon: 058-250 1720
E-mail: hinkebabs@gmail.com

Toen ik vroeger zelf trouwde was mevrouw Greetje Slippens onze ambtenaar. Ze deed het zo leuk! Op dat moment dacht ik: ‘Dit wil ik later ook gaan doen als ik ouder ben’. Nu ben ik ouder en alweer 7 jaar BABS met heel veel plezier. Nog steeds krijg ik kippenvel als ik mag zeggen : ‘Dan verklaar ik dat .. en .. nu voor de wet aan elkaar zijn verbonden’,  grappig hè? Ik vind het echt een voorrecht om bij een verbintenis te mogen zijn in deze belangrijke rol.

Ik heb verder niet echt een baan. Wel veel hobby’s. Ik speel graag toneel, zing in drie koren, wandel en fiets graag en het liefst in de bergen en lees voor het slapengaan. Ik interesseer me in de natuur, wetenschap, hou veel van dieren (behalve slangen brr, maar die ken ik dan ook niet goed) Ik heb drie heerlijke katten thuis, die me veel plezier bezorgen.

Ik omschrijf mezelf als een vrolijk mens en ga graag met andere mensen om. In mijn toespraken probeer ik naast alle belangrijke en serieuze zaken ook een beetje humor toe te voegen, want lachen is immers gezond! Als ik jullie ambtenaar mag zijn dan kun je me vragen om een toespraak te schrijven in het Nederlands, het Fries en in het Sneekers. Ik ben in Sneek opgegroeid. Ook kan ik Engels en Duits aan de toespraak toevoegen als jullie dat willen. Daarnaast ken een paar woorden Frans, Arabisch en Tsjechisch.

Ik heb een keer het voorrecht gehad om een damesstel te trouwen. Ik wacht nog steeds op mijn eerste mannenstel. Ik zou zeggen: wie wil?

“Nog steeds krijg ik kippenvel als ik mag zeggen: ‘Dan verklaar ik dat .. en .. nu voor de wet aan elkaar zijn verbonden’ “

Hinke Wolthuizen