Heroriëntatie ondernemerschap

Wil je graag verder met jouw bedrijf en wil je onderzoeken hoe jij dat het beste kunt doen? Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

Wil je zelf direct aan de slag en jouw bedrijf een andere richting opsturen?

Het Business Makeover platform heeft als doel om ondernemers te steunen in hun activiteiten. Het geeft jou de mogelijk om als ondernemer je klanten beter in kaart te brengen, je bedrijf te testen en vele andere ondernemersdoelen. Door een groot aanbod van verschillende tools kan je gericht te werk gaan. Het platform is geheel kosteloos en voor iedere ondernemer een handige tool om meer kwaliteit aan je onderneming te brengen. Ga direct aan de slag!

Test jouw ondernemersvaardigheden

Met de KvK Krachtmeting krijg je inzicht in je ondernemersvaardigheden. Doe de test en meet jouw krachten met die van 1.500 andere potentiële ondernemers! De test bestaat uit vragen over ondernemerschap, marketing, netwerken en financiën. Ga naar de website van KvK om aan de slag te gaan met de krachtmeting.

Coaching

Via het Ondernemersklankbord kun je tijdelijk gratis een coachtraject starten. Een persoonlijk traject van maximaal een half jaar. De adviseur is jouw klankbord en geeft onpartijdig advies.

De adviseur kan je bijvoorbeeld helpen met marktonderzoek, het bedrijf doorlichten, verbeteren en/of adviseren inzake bedrijfsopvolging en waar nodig doorverwijzen.

Business Boost

Ben jij een MKB'er met groeiambitie die sterker uit deze crisis wil komen, maar zie je de kansen even niet en heb je te weinig specialistische kennis in huis? Sta je open voor nieuwe inzichten, dan is Business Boost Friesland misschien iets voor jou. Dit programma helpt mkb’ers met een kennisnetwerk, kortstondig, intensief en gratis. Met advies van een aantal topspecialisten ga je samen aan de slag, om ervoor te zorgen dat je sterker uit deze crisis komt en de basis voor verdere groei legt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je accountmanager of kijk op de website van Business Boost Friesland.