Froukje Laanstra

Telefoon: 0515 422 430 / 0515 489 795
Mobiel: 06 200 725 13
E-mail: f.laanstra@sudwestfryslan.nl

Jullie verhaal wordt mijn verhaal.

Geboren en getogen in Sneek, 29 januari 1962. Als bode van de voormalige gemeente Sneek begeleidde ik sinds 1996 bijna dagelijks voltrekkingen van huwelijken en partnerschappen.

Met veel enthousiasme vervulde ik deze rol en maakte het bruidsparen en hun gasten zoveel mogelijk naar hun zin. Bij binnenkomst probeerde ik het paar met een hartelijk en vrolijk welkom gerust te stellen en de spanning voor dit belangrijke moment in hun leven weg te nemen. Na jaren de meest interessante, vrolijke, prachtige, lieve en ook emotionele plechtigheden te hebben meegemaakt, ben ik vanaf 2008 enthousiast de uitdaging aangegaan om als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) bruidsparen in de echt te verbinden.

Het besluit om te trouwen of een partnerschap aan te gaan is een belangrijke stap in het leven van twee mensen. Je begint een nieuwe fase in het leven samen en maakt heel bewust keuzes voor de toekomst. Ook is de trouwdag een moment waarop teruggekeken wordt op alles wat jullie tot op dat moment hebben meegemaakt.

Als BABS wil ik graag samen met jullie ervoor zorgen dat op deze bijzondere dag de juiste aandacht wordt geschonken aan de mensen en gebeurtenissen die belangrijk voor jullie zijn (geweest). In een persoonlijk voorgesprek nemen we jullie voorgeschiedenis door en bespreken we wat de verwachtingen zijn van de ceremonie. Een toespraak houden, gebaseerd op jullie verhaal, is een prachtige uitdaging die ik vol enthousiasme aanga. Ik probeer er het juiste gevoel in te leggen, zodat jullie verhaal het beste tot zijn recht komt. Jullie verhaal wordt mijn verhaal. Zo hoop ik bij te mogen dragen aan een onvergetelijke dag.

Babs Froukje Laanstra

Zie ook