Anna Karin de Jong

Telefoon: 06 285 752 78
E-mail: anna1971@gmail.com

Graag maak ik jullie ceremonie persoonlijk. Samen bespreken we jullie wensen en ideeën zodat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Mogelijkheden genoeg!

Mijn naam is Anna Karin de Jong. Na 15 jaar met mijn partner en onze (inmiddels volwassen) tweeling zonen met veel plezier in Mantgum te hebben gewoond, wonen we sinds 2015 in Leeuwarden maar de binding met Súdwest-Fryslân is er nog steeds. Naast mijn werk als trouwambtenaar werk ik met veel plezier bij het klantcontact centrum van een bank. In mijn vrije tijd loop ik graag met onze trouwe viervoeters en lees ik graag een goed boek. Ook van een drankje op een terrasje in de zon met vriendinnen of lekker langs het strand wandelen kan ik erg genieten. Een andere passie is reizen. Er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken op de wereld!

Interactie met anderen is voor mij essentieel om me prettig te voelen. De omgang met mensen geeft me veel energie. Iedereen heeft wel een verhaal, heel gewoon of heel bijzonder, maar altijd de moeite waard.

Het zit in de familie!

Het werken als trouwambtenaar zit in de familie! Mijn moeder en mijn tante hebben jarenlang deze functie bekleed. Ik vind het erg leuk dat ik de familietraditie mag voortzetten en toen ik in 2015 werd gevraagd om trouwambtenaar te worden heb ik volmondig ‘Ja, ik wil!’ gezegd.

Aan jullie dag lever ik graag een bijdrage met een toespraak die ook écht bij jullie aansluit. Die toespraak kan in het Nederlands of Fries, maar ook net zo gemakkelijk in het Engels of Frans. Verder spreek ik ook een beetje Italiaans en Spaans. Het welkomstwoord en het officiële gedeelte kan dus ook in deze talen. Jullie mogen van mij verwachten dat ik een ontspannen en persoonlijke ceremonie verzorg. Formeel of juist niet, met humor of liever zonder. Ik help jullie om het beste uit jullie ceremonie te halen. De invulling van jullie ceremonie bedenken we met elkaar. Ter voorbereiding kom ik graag bij jullie op bezoek.

Meer informatie

Beschikbaarheid: alle dagen
Talen: Nederlands, Fries, Engels, Frans en Spaans